smart gulvvarme

Gulvvarme med stil

Konvertér fra radiatorer til gulvvarme og få den lækre gulvvarmekomfort UDEN de synlige ‘grimme’ radiatorer.
En billigere løsning og alligevel ‘støbt’ gulvvarme, klar til alle gulvtyper. 

Vi fjerner gammelt trægulv og renser oprindelige klaplag, som bruges til underlag til støbt isolerende lag, herpå opbygges ny løsning med gulvvarmerør og afsluttes med støbt/flydespartel lag. 

Efterfølgende er der frit spil på valg af afsluttende gulvløsning, hvad enten det er klinker i størrelsen 90×90 cm eller som foto, sildebensparket med egestave. 

Projekt Galleri 1


Projekt Galleri 2
Projekt Galleri 3


Udtalelse fra Kunde

Clara & Rasmus

Vi valgte Evotek som samarbejdspartner til udskiftning af vores varmesystem (fra radiator til gulvvarme), og det har vi ikke fortrudt. 
Som ‘nybyggere’ havde vi indledningsvis mange spørgsmål til hvordan en gulvvarmeløsning kunne se ud i vores hus. Flemming fra Evotek tog sig god tid til at forstå vores behov, og herefter havde vi flere længere samtaler, hvor vi i fællesskab fandt en passende løsning både i forhold til æstetik men også i forhold til vores budget. 
Ydermere rådgav Evotek os om et passende gulv der matchede vores behov og ønsker, hvorfor vi i sidste ende endte med at indgå i en entrepriseaftale med Evotek, hvor de var ansvarlige for hele gulvprojektet herunder etablering af gulvvarme, støbning samt udlægning af sildebensparket. 
Hos Evotek er faglighed, ordentlighed og professionalisme i højsædet hvorfor vi under hele forløbet har følt os i trygge og sikre hænder. 
Evotek leverede en udførlig handlingsplan med udspecificerede opgaver samt tidsangivelser for påbegyndelse af de forskellige faser i projektet – alle delleverancer blev overholdt til punkt og prikke – uden undtagelser. 
Efter overleveringen blev vi tilbudt en opfølgning med Evotek hvor vi sammen kunne gennemgå vores gulvvarmeløsning, når vi stod overfor koldere tider. Fremragende service! 
Vores gulvvarmeløsning fungerer upåklageligt og hvor er det fantastisk at stå ud af sengen om morgenen og mærke varmen fra gulvet. 
Vi vil anbefale Evotek til enhver der står overfor at skulle have etableret et kvalitetsgulvvarmesystem. 

Ønsker du rådgivning ? Kontakt os!

Kontakt os for en uforpligtende snak hvis du har brug for et tilbud, rådgivning eller har en forespørgsel, så tøv ikke, vi ringer dig op. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os:
56 65 40 08


Kontakt os

Følg os


Facebook


Linkedin

Ølsemaglevej 15 4600 Køge

56 65 40 08

Ønsker du et uforpligtende energitjek?

Eller har du VVS-udfordringer?


KONTAKT OS