Vandsikkerhed

Drikkevand og vand der skal bruges i husholdningen eller som kommer i forbindelse med fødevarer i produktionen, skal overholde de fastsatte krav for drikkevand, som er fastsat i den danske lovgivning.
Vandværkerne har ansvaret for vandets kvalitet, som de leverer til bygningerne, men det er boligejere, der har ansvaret for at det vand de bruger og sender retur, ikke er forurenet, for eksempel ved et tilbageløb eller tappesteder, der har stået ‘stille’ i længere perioder.

Evotek har høj faglighed i vedligeholdelse af vandinstallationer og vandkvaliteter

Det er f.eks. ekstrem vigtig, hvis tappesteder ikke har været brugt i længere tid (på grund af ferie, ombygning m.m.) at virksomheden eller institutionen sikrer sig, at vandet stadig er fødevaresikkerhedsmæssigt forsvarligt. 
Evotek sikrer at rør og haner ikke afgiver stoffer til drikkevandet og at der ikke er risiko for tilbagestrømning i ledningssystemet. 

vand med omtanke

Vand er en vigtig og dyrebar ressource får både miljøet og din økonomi. Derfor er der mange gode grunde at være ekstra bevidst når vi taler om vandets forbrug og kvalitet. Evotek sikrer ligeledes som rådgiver, at bygningsejeren er bevidst om sit lovpligtige ansvar om velfungerende vandinstallationer, der sikrer drikkevandet i bygningen mod forurening fra behandlet vand. 

Ønsker du rådgivning ? Kontakt os!

Kontakt os for en uforpligtende snak hvis du har brug for et tilbud, rådgivning eller har en forespørgsel, så tøv ikke, vi ringer dig op. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os:
56 65 40 08


Kontakt os

Flemming K. Olesen
Energivejleder & VVS-installatør
Tlf.: 29 66 29 45

Rikke K. Olesen
Kontor
Tlf.: 56 65 40 08

Karsten Nielsen
Evotekniker & svend
Tlf.: 20 27 40 08

Følg os


Facebook


Linkedin

Ølsemaglevej 15 4600 Køge

56 65 40 08

Ønsker du et uforpligtende energitjek?

Eller har du VVS-udfordringer?


KONTAKT OS