Vision

Vi vil i høj grad bidrage til samfundsudviklingen og øge virksomhedsværdien ved at tilbyde klimaoptimale og energirigtige løsninger, som sikrer lang holdbarhed og økonomiske besparelser.

Hos Evotek har vi over 40 års erfaring i at hjælpe vores kunder til en grønnere hverdag. Vi har en baggrund som fullservice VVS-virksomhed og er vant til at hjælpe kunder med kvalitetsløsninger, både indenfor energirådgivning og VVS-området.

Mission

Vi hjælper forbrugerne med at spare på energiforbruget, således at Evotek, samfundet og miljøet får en naturlig positiv vækst.

Hos Evotek ser vi hver dag, hvordan boliger og virksomheder ‘står i tomgang’ uden at forbrugerne selv er klar over det. Konsekvenserne er omfattende og skader både din egen pengepung og også miljøet. Vi har derfor gjort det til vores mission, at hjælpe boligejere med at slukke motoren, når den kører i tomgang, skabe et overblik over forbrug og ressourcer og få en fornuftig fremtidssikret løsning. Vi interesserer os brændende for al miljøvenlig teknologi og vi elsker at bruge vores viden til at hjælpe vores kunder til en lettere, billigere og grønnere hverdag. Vi følger med i innovationen, således at vi altid kan rådgive vores kunder om de mest optimale og værdibaserede løsninger der findes på markedet. 

Værdisæt

Bæredygtighed, udvikling og vækst gennem engagement, ansvarlighed og innovation.

Innovative

Vi er måske lidt nørdede (innovative) på vores felt. Det sikrer til gengæld, at vi altid kan give vores kunder den bedste rådgivning om energiforbrug, tilskud og energi-/VVS-løsninger.

Løsningsorienterede

Gennem vores energitjek giver vi vores kunder et overblik og indblik i eget energiforbrug. Sammen finder vi en fremtidssikret løsning, som passer til den enkeltes situation, behov og økonomi. 

I øjenhøjde

Hos os er ingen for høj eller lav. Vi er vant til at begive os med ‘Fru Jensen’ om hendes varmekilde og med Direktører for store produktionsvirksomheder om omlægning til grøn energi. 

Kompetive og erfarne

Hos Evotek ved vi, at ord og gode intentioner alene ikke rykker noget, det er handling, der skal til. Vi er ikke bange for at tage fat og skabe konkrete løsninger. Og vi har ekspertisen, der skal til. 

Ønsker du rådgivning ? Kontakt os!

Kontakt os for en uforpligtende snak hvis du har brug for et tilbud, rådgivning eller har en forespørgsel, så tøv ikke, vi ringer dig op. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os:
56 65 40 08

Flemming K. Olesen
Energivejleder & VVS-installatør
Rikke K. Olesen
Kontor
Karsten Nielsen
Evotekniker & svend