Evotek ApS

TBS Tilbagestrømssikring

Forsyningsselskaberne har krav til sikring af private installationer for at sikre drikkevandet mod tilbageløb af vand fra de private installationer til vandledningsnettet. Det er den enkelte installationsejers ansvar, at der ikke kan ske et tilbageløb fra installationerne til det offentlige vandledningsnet. 
Du er som ejer, om det er privat, virksomhed eller ejendomsindehaver, erstatningspligtig, hvis der løber forurenet vand fra ejendommen tilbage til vandværket. 
Uden en tilbagestrømningssikring risikerer du at sprede forurenet vand med bakterier til drikkevandet. Drikkevandet skal hele tiden leve op til den internationale fødevarestandard ISO 22000, også kaldet DDS (Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed). 

For at sikre rent drikkevand, skal der monteres en særskilt og synlig kontrollerbar kontraventil, også kaldet for TBS-ventil. 
Det er autoriserede VVS-installatører, der skal montere tilbagestrømssikringer. 

Certificeret TBS Controller

Hos Evotek har vi specialiseret os i disse tilbagestrømssikringer. 
Vi er ‘Certificeret TBS Controller’ og overholder alle krav i forhold til tilbagestrømssikring. 

https://evotek.dk/wp-content/uploads/2021/02/final-evotek-tbs_low_x.mp4

Ønsker du rådgivning ? Kontakt os!

Kontakt os for en uforpligtende snak hvis du har brug for et tilbud, rådgivning eller har en forespørgsel, så tøv ikke, vi ringer dig op. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os:
56 65 40 08


Kontakt os

Følg os


Facebook


Linkedin

Ølsemaglevej 15 4600 Køge

56 65 40 08

Ønsker du et uforpligtende energitjek?

Eller har du VVS-udfordringer?


KONTAKT OS