Evotek ApS

Varmepumpe ifb.med gulvvarme

Varmepumpeløsning i kombination med gulvvarme. 
Løsningen er APP-styret via telefon. 

En Luft-til-Vand varmepumpe kan spare dig for mange penge, da den udnytter varmen den udvendige luft og genbruger den til at varme boligen og brugsvandet op med.  Denne type varmepumpe er ligeledes miljøvenlig.
En Luft-til-Vand varmepumpe vil give dig økonomiske besparelser på kort tid (nogle år) og des større dit hus er, des mere sparer du  med varmepumpen.

Montering/installation

Hos Evotek er vi specialister i Energirådgivning og vi er ligeledes BedreBolig -Rådgivere. Når du ønsker udskiftning til Luft-til-Vand varmepumpe anbefaler vi således at du får et samlet tilbud på varmepumpe, samt montering. Derudover anbefaler vi også en serviceaftale på din varmepumpe, så den altid yder maksimalt og er drifts-effektiv. 

Med en Luft-til-Vand varmepumpe slipper du får at få gravet udearealer op, for at få lagt slanger, som der f.eks. skal med en jordvarmepumpe.

Ønsker du rådgivning ? Kontakt os!

Det koster ikke noget at kontakte os for tilbud, rådgivning og forespørsler, så tøv ikke, så ringer vi dig op. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe os op:
56 65 40 08