Evotek ApS

Hos Evotek er vi specialister i handicap badeværelser

Det kræver viden at udføre badeværelser, der skaber den nødvendige tilgængelighed for brugere med et handicap, samtidig med at bygningsreglementet overholdes og designet ikke glemmes.

Vi rådgiver og vejleder kunden, tager dialogen med kommunen og har indsigt og overblik over de hjælpemidler, der findes på markedet. Med vores ekspertise som Energivejleder, BedreBolig rådgiver og autoriseret VVS-virksomhed kan vi rådgive dig bedst muligt i forhold til dit kommende badeværelse.

La compra de Finasteride se aconseja hacerla en farmacia https://www.farmacia-connect.com/propecia-generico una vez que el paciente haya visitado a un experto y este le indique qué cantidad diaria de medicamento debería ingerir, atendiendo a sus circunstancias concretas. En este sentido, la práctica totalidad de farmacias distribuyen Finasteride genérico en comprimidos de 1 o de 5 mg.

Eksempler på handicap badeværelse
  • Dusch og toilet, grundet ønske og selvhjælp ved toiletbesøg samt Vola indbygningsarmatur og ønsket om et rent design/udseende.

Ønsker du rådgivning ? Kontakt os!

Kontakt os for en uforpligtende snak hvis du har brug for et tilbud, rådgivning eller har en forespørgsel, så tøv ikke, vi ringer dig op. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os:
56 65 40 08