Evotek ApS

Over 40 års erfaring med energibesparelse

Hos Evotek er vi specialister i energibesparelse med over 40 års erfaring. 
Vi har en baggrund som fullservice VVS-virksomhed og er vant til at hjælpe kunder med kvalitetsløsninger, både indenfor energirådgivning og VVS-området. 

Vi tilbyder blandt andet
  • Energi gennemgang af boliger, bygninger og virksomheder
  • ‘Byt-til-nyt’ service
  • Driftsovervågning af kedel-, gas- og CTS-anlæg
  • Kunderådgivning og support
  • VVS-opgaver bl.a. indenfor vand, varme og afløb

Mission
Vi hjælper forbrugerne med at spare på energiforbruget, således at vi, samfundet og miljøet, får en naturlig positiv vækst

Hos Evotek ser vi hver dag, hvordan boliger og virksomheder ‘står i tomgang’, uden at forbrugerne er klar over det. Konsekvenserne er omfattende og skader både din egen pengepung og miljøet. 
Vi har derfor gjort det til vores mission, at hjælpe boligejere med at slukke motoren, når den kører i tomgang, skabe et overblik og få en fornuftig fremtidssikret løsning. 
Vi interesserer os brændende for al miljøvenlig teknologi og vi elsker at bruge vores viden til at hjælpe vores kunder til en lettere, billigere og grønnere hverdag.
Vi følger med i innovationen, således at vi altid kan rådgive vores kunder om de mest optimale og værdibaserede løsninger der findes på markedet. 

Hos Evotek har vi fokus på vand. 
Derfor har vi blandt andet også valgt at uddanne os som rådgiver indenfor segmenterne 
• Klassisk vandsikkerhed 
• Klassisk vandteknik 

Endvidere har vi blandt andet fokus på SDG (17 verdensmål) nr. 6, som netop omhandler ‘Rent vand’. 

Grønne værdier

Evotek arbejder med energioptimering og mindre ressourceforbrug i henhold til den store miljøproblematik, ressourceknaphed og det sociale engagement. Det er ikke kun virksomhedernes opgave, at udvise en større ansvarlighed og bevidsthed omkring klima og miljø, ansvaret ligger ligeledes på hver enkelt forbruger. Evotek ser det således som en af kerneopgaverne i virksomheden, at hjælpe forbrugerne til en grønnere hverdag, energioptimere, ressourcebespare og dermed ikke kun sænke omkostninger på klimaet og miljøet, men også til glæde for kunden – og dermed reducere kundens økonomiske omkostninger på sigt. 

Nye materialer, produkter og metoder

I takt med hele miljøproblematikken er der ligeledes kommet et paradigmeskofte, hvor fokus nu ligger på nye materialer, produkter og metoder, som er langt mere bæredygtige (grønne) og langtidsholdbare. Hos Evotek har vi specialiseret os i, at finde frem til de mest optimale og miljørigtige løsninger hos vores kunder uden at vores kunder går på kompromis med deres behov. Tilmed er de fleste løsninger også langt billigere på sigt og sikrer derfor både mijøet og kundens egen pengepung for store besparelser. Evotek’s fokusområde ligger på brugsvandet og de krav der stilles til returvandet. 

Ønsker du rådgivning ? Kontakt os!

Kontakt os for en uforpligtende snak hvis du har brug for et tilbud, rådgivning eller har en forespørgsel, så tøv ikke, vi ringer dig op. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os:
56 65 40 08


Kontakt os

Flemming K. Olesen
Energivejleder & VVS-installatør
Tlf.: 29 66 29 45

Rikke K. Olesen
Kontor
Tlf.: 56 65 40 08

Karsten Nielsen
Evotekniker & svend
Tlf.: 20 27 40 08

Følg os


Facebook


Linkedin

Ølsemaglevej 15 4600 Køge

56 65 40 08

Ønsker du et uforpligtende energitjek?

Eller har du VVS-udfordringer?


KONTAKT OS